BOLESNICI OD PARKINSONOVE BOLESTI VRLO ČESTO IMAJU I BOLOVE U KRALJEŽNICI I LEĐIMA


ISTODOBNO S PARKINSONOVOM BOLESTI RAZVIJAJU SE I DRUGE DEGENERATIVNE BOLESTI






Gospodin Luka L.

Gospodinu Luka L. živio je i radio u Njemačkoj. Odlaskom u mirovinu i vraća se u Hrvatsku. Živi u Zagrebu.
Parkinsonovu bolest ima već devet godina. Prve četiri godine liječnici nisu mogli odrediti uzroke njegova tremora. Nakon dugih ispitivanja zaključili su da boluje od Parkinsonove bolesti.
NeMeCo koristi nekoliko mjeseci. Deset dana  nakon početka uzimanja NeMeCa  tremor mu se prepolovio, bolje spava, lakše ustaje sa stolice, lakše hoda i bolje komunicira sa oklinom.


I LIJEČENJE  PTSP-a  ISTIM  BILJNIM  PRIPRAVKOM

Isti pripravak kojim se zaustavlja tremor i progresija  Parkinsonove bolesti, vrlo učinkovito pomaže i u prevenciji i liječenju stresa, PTSP-a, depresije, strahova, uznemirenosti,  polineuropatija i demencije.
Ljudi u stanju PTSP-a često imaju nastupe agresivnosti,  depresije, nastupe izbjegavanja komunikacije sa svim ili sa ponekim ljudima. Najgore što se u PTSP stanju pojavljuju iznenadne misli o rješenju odnosa s nekom osobom putem nasilja ili ča i ubojstva pri čemu nisu rijetke ni pojave rzmišljanja o suicidu. 
Bolesnik sa PTSP-om najčešće nije sklon pričati o svojim mislima sa obitelji i bliskim prijateljima. 
U stanju konfuznih misli često se pojavljuju i misli o osobnom životnom neuspjehu, osobnoj slabosti, propasti a daljnjim slijedom znaju  se nizati i misli o kažnjavanju sebe samoga ranjavanjem i li suicidom što  neke i dovede u stanje izvršenja suicida.


Prema izjavama korisnika uzimanjem ovog pripravka stanje se za 10 dana snažno mijenja na bolje. 
Osoba postaje komunikativnija o druželjubivija u obitelji i mikrosredini, socijalno angažiranija, manje ovisna o tabletama, hobijima nastalim tijekom bolesti  i alkoholu. 
Uzimajući 2 x 1 kapsulu osoba počima bolje spavati. 
U mislima i snovima prestaju se pojavljivati ljudi, situacije, i događaji koji proganjaju i muče bolesnika.
Tijekom 15 dana bolesnik uviđa bitnu promjenu i povećanje samopouzdanja i smirenosti.
Prestaju stanja bolova po tijelu, strahovi, osjećaj nesigurnosti, prisilne  i suicidalne misli također se javljaju sve rijeđe i prestaju.

Kontakt telefon: 095 5363 490
Kontakt: mediteranica@gmail.com





STRES, I TERAPIJA  STRESA - SAMOLIJEČENJE BILJEM

Isti pripravak kojim se zaustavlja tremor i progresiju  Parkinsonove bolesti, vrlo učinkovito pomaže i u prevenciji i liječenju stresa, PTSP-a, depresije, strahova, uznemirenosti,  polineuropatija i demencije.








 NOVOSTI IZ MEDICINE: Nova terapija bolova u leđima
Gledano kroz povijest, liječenje i prevencija križobolja i bolova u leđima nije bilo uspješno. Dvadeset posto populacije permanentno je trpjelo neki oblik tegoba u leđima.
Najmlađa, Termomagnetska metoda prevencije i liječenja omogućuje tretmane kod kuće i na poslu. Ova metoda omogućuje da korištenjem novoizumljenog medicinskog pomagala, tretmane uspostavlja sam bolesnik  čime liječenje postaje jeftinije a  konačno, počima se uspješno liječiti i sve oblike dugotrajnih ili kroničnih bolova u leđima... .


   Kontakt : Ante Juroš
          E-mail: mediteranica@gmail.com
          tel: 095 5363 490
 
           Skype: antjuros